Çarşamba, Ağustos 24, 2011

Mavi ile Mor bone aynı şey sayılmaz...


Çeşme tatilimiz sürüp gitseydi... Mesela 3 gün değil 10 gün olabilirdi. Olamadı çünkü biz o güzelim  3 günlük tatilden sonra  yola koyulduk ve o meşhur sıcağına hiç aldırmadan  Mersine ve Adanaya da gittik. Ah o yollarda o sıcakta kaç kez delirdim... Sevgiliye - sağa çek, dur çabuk dur  deyip araba içi temizliğe bile giriştim:) Defne İstanbul'a geldiğimiz hafta bir süre arabaya binmek bile istemedi:) öyle diyeyim...
Tabi tüm bu çile bize rahat battığından değil,  babanneyi ve dedeyi artık bi görmek gerekiyordu ondan... Güzel de geçti aslında ama daha çok sıcağa karşı savaşıp gardımızı almakla uğraştık Defneyle ikimiz. Her fırsatta suyla oynayarak...  Ben Defneyle terimizi silmeye çalışırken, soğuk su diye aranırken  babamızın da ailesininde keyfine dokunmadık hiç. Sonuç olarak da sıcak dışında herşey  güzeldi de diyebilirim...


Ben aslında isterdim ki 10  gün birarada olalım. Çok mu bencilce oldu? Ama zaten çok az oluyoruz birarada, bi de yollara düşmek zaman kaybı oluyor bizim için. İşte ayrı gayrı olunca böyle oluyor ve paylaşılamıyorsun. Hep gitmen gerekiyor bi yerlere. Tabi burda paylaşılamayan ben değilim:) ben  daha çok 'bir arada sayılırız işte' deyip gülümsemeye çalışanım!

Tatil çoktan bitti işte hayıflanacak ne kaldı ki? demeyin. Defne babası gittiğinden beri 'baba' diye çok ağlıyor. Fotoğrafını göstermemeye çalışıyorum artık çünkü hemen büzüyor dudaklarını....
Ajite dizilerin sahnelerini gördüğünde bile  babaaaa diye ağlıyor:)
Geçen izin günümde Defneyi alıp havuza gittim. 'mayon da mavi, mavi boneyi takalım mı sana?' dedim
- ıııhhh o babanınnn, dedi:) 
Ah bebeğim özlemek için daha çok erken dedim kendi kendime (sevgili de bana söyler bu cümleyi hep)...  Oysa koskoca 2,5 ay var daha.
Netekim babasına doyamadığı için içim acıyor haliyle ve ben de mırıl mırıl söyleniyorum 'deli öptü bizi de düştük yollara' diye.

.

 Bu aralar bu siteye takıldım bir de . Belki ben de bi şehir fırsatı yakalayabilirim belli mi olur? Bi bakmışım bayram tatilinde Bodrum'da ayaklarımı uzatmış kafamda ki tilkileri kovuşturuyorum... belki de!

10 yorum:

annesiningülü dedi ki...

hay allah :( özlem zor :(
yine allah kavuştursun canım.

AslıASLI dedi ki...

Özlemek için hiç bi zaman erken degilki, özlüyoruz işte :( Allah kavuştursun yeniden..olsun hiç degilse bir sürede olsa bereberdiniz ve bir sürü anınız oldu..

çakıltaş dedi ki...

gerçekten zor Bahar. Her bakımdan. Bu 'yine' allahkavuştursunlar son olsun bu yıl...

çakıltaş dedi ki...

aslıcım; tesellim zaten anılarımız fotoğraflarımız...teşekkür ederim!

Sibelbek dedi ki...

Allah kavuştursun ama çocuklar zannettiğimizden daha bağlı oluyorlar ebeveynlerine. yesinler onu :)))

Deniz dedi ki...

kıyamam yaaa

çakıltaş dedi ki...

sibal, hem de nasıl... babasına hayran zaten!

deniz; bu kışı bi atlatsak, baba sendromlarıyla geçecek gibi...

Hande dedi ki...

Benim gözlerim doldu inan, tez zamanda kavuşmanız dileğiyle..

çakıltaş dedi ki...

amiiinnnn:) en tezinden...

Sitare dedi ki...

sayfamda mimin var şekerim:)