Çarşamba, Ağustos 11, 2010

kaçamak...

şimdi yollarda gene... güle güle gitsin bir çırpıda geri gelsin benim sevgilim...

Dolu dolu geçti günlerimiz bu sefer çok daha keyifliydi, başbaşaydık, cıvıl cıvıldık. Hem Defne'nin ilk tatiliydi hem de bizim çocuklu ilk tatilimizdi:) ve aslında pek bi başarılıydık şımarmak gibi olmasın!

Daha Kaş'dan dönerken yolda yaptı sevgilim planı; haftasonu kaçamak yapalım diye... işte tam da bu yüzden sevgili istedi diye haftasonu Ağva' daydık! Defnemizi anneanneye bıraktık ve ilk kez minişimizden ayrı bir 'mini tatil' yaptık! ne yalan söyleyeyim çok da iyi yapmışız:)

Bir gün ayrı kaldık bebeğimizden, dilimizden hiç düşmedi, bambaşka konuları Defneye bağlayabilme başarısını gösterdik:) nerde bebek görsek ayyyyy diye nağmeler mırıldandık, Defne'nin mimiklerini taklit ettik... çok özledik ve duramadık bir gün sonra koşa koşa gittik kuzumuzun yamacına...tam anlamıyla koşa koşa:) anladım ki 2 gün çok olurdu zaten ama 1 gün 1 gündür! yapmak lazımmış! kafasında soru işreti olan varsa tüyo vereyim tüm bunlara rağmen anne baba 'yalnız' kalmalıymış, göz göze dizdize fonda güzel bir müzikle sohbet etmeliymiş on ay öncesinde olduğu gibi; dikkatinizi çekeyim fondaki müzik, mızıldanma değilllllll:)

.

Ağva'yı sevdim, nehir kenarını kastediyorum ama! Nehir kenarı haricini pek sevmedim. zaten denizi sıradan kumu çok güzel aslında ama sahili tıklım tıklım, ipini koparan gelmiş! evet sıcaklardan napsın insanlar gelecekler tabi... ama işte ben sevmiyorum cümbüş hallerini. Ağva merkez desen gene aynı...

Nehir kenarı çok güzeldi ama, zaten vaktimiz hep burada geçti...otellerin her biri birbirinden şirin, konseptleri gerçekten de çok güzel, programları da... yemekleri, canlı müziği, tekne gezisi, kanosu, denize ulaşımı, havuzu...herşey düşünülmüş ve nereye baksanız bir romantizm bir huzur...

kaçamak için ideal mekan işte, karmaşadan uzak...

3 yorum:

Hande dedi ki...

İyi yapmışsınız,her anne-babaya lazım böyle kaçamaklar..:))

çakıltaş dedi ki...

evet evet güzel şey kaçamak:)

çakıltaş dedi ki...

evet evet güzel şey kaçamak:)