Cuma, Temmuz 22, 2011

Geçen Yaz Bu Zamanlar Defnece:)

Hem hepimizi buharlatacak kadar güçlü  sıcak hem ben deli gibi özlemişken kızımı ve de tatlı sevgilimi... İnanmazsınız bugüne kadar tatil havasına girmişliğim yok. Hani canlarım geldikten sonra gideriz bi yerlere ama gideyim bi ciciler alayım kendime de, yer bakayım... ııh! Hiç havaya giremedim bu yaz. 'Bir arada olalım' başka birşey istemiyorum deyip durdum.

Ama merak etmeyin çünkü bugün  kendime geldim ! Zaten içteniçe biliyorum bişeyler yaparız biz, sevgilim ister mutlaka  gidelim bir yerlere diye.. Gideriz gitmesine de havaya girmek de önemli değil mi ama...
GEÇEN YAZ Kaş'ta, AŞKLARIM.  Ece Defne 9 AYLIKTI:)

   Neyse işte, şu an gayet havamdayım! yakın ama romantik bir yerlere gidelim istiyorum, Sıcacık denizi, incecik kumu olan...  Bunu da sırf Defnenin denizde ki ya da dalgada ki tatlı hallerine, kumda ki bitmek bilmez enerjisine sevgiliyle tanık olalım diye... Yoksa bişeyleri kaçırırmışım  gibi hissettim bugün.

Hadi geçen yaz minikti çok bi zorluğu yoktu ama şimdi 22. ayın içinde Ece Defne ve inanılmaz hareketli olduğu için tatilde başedemeyeceğimi düşünüyordum. Açıkçası güvenmiyordum kendime. Ama o kadar özledim ki her türlü zorluğuyla başedebilirim gibi geliyor! 
 küçük çakıllarım:) bu fotoğraf da geçen yazdan.
 Şimdi yer beğenmeye çalışıyorum. Yıllarca bayıla bayıla gidip ezberinden her seferinde keyf aldığımız, sonra geçen yaz da  EceDefneyle de gittiğimiz Kaş; Defnenin hareketliliğine pek uygun değil gibi... Aklımda Asos, Bozcaada ve Gökçeada var şimdi. Defne'ye hamile olduğumda gitmiştik Bozcaada'ya  ve çok sevmiştik. Ama denizi soğuktu onun da... başka bir yer de gelmiyor aklıma... 

Başka neresi olabilir sizce? Var mı İstanbul'a yakın bildiğiniz sıcak bir yer??

6 yorum:

Hande dedi ki...

Şekerim hava çok sıcak, boşver deniz de az birşey soğuk olsun..Sevdiklerin yanında olsun da sana her yer güzel olur merak etme..

çakıltaş dedi ki...

handecim öyle tabi ama
defne rahatlıkla girebilsin isterim, bozcaada biraz açıkta kaldığı için soğuktur. neyse muhtemelen oraya gideriz. çünkü o kadar rahat ve sade bir yer ki...

AslıASLI dedi ki...

Ben izninizle önce Defne'yi bir yemek istiyorum :) nasıl tatlı maşallah, Allah bagışlasın.

Erdek düşünürmüydünüz? hem denizi güzel ve sıcak, hemde istanbul'a yakın diye düşünüyorum :)

çakıltaş dedi ki...

teşekkürler aslı:) hakkaten hiç gelmemişti aklıma! evet Erdek te iyi fikir olabilir. bu akşam bi incelemeye alayım... Hem daha da yakın istanbula.

annesiningülü dedi ki...

canım neresi olursa olsun güzel bir tatil diliyorum size :)

çakıltaş dedi ki...

:))teşekkür ederim bahar!