Cumartesi, Temmuz 16, 2011

Şöyle pat diye gitsem Venediğe, Floransa'ya... Prag'da olur... Sırf canım istedi diye!

Bakıyorum yurtdışı gezileri turları ile ilgili yazılara, fotoğraflara derin bir iç geçirerek. Öyle güzel anlatılıyorki bloglarda, face'de... Öyle keyif alıyorum ki okurken, o şehirlerin kokusunu bile duyuyorum sanki.
Geçen izin günümde çantamı toplayıp havuza gitmiştim.Tüm gün şezlong keyfi yapıp elimde ki kitabı bitirme kararı alarak. Kitapta ki en sevdiğim karakter bile  günlük yaşamının karmaşasına aldırmadan pat diye Amerikaya gidiyordu mesela! bi an durup düşündüm tabi aslında neden olmasın?  neden pat diye bi haftasonu başka bir ülkeye gidemeyeyim?  Pili bitmek üzere olan telefonumu aldım elime aradım sevgilimi.
- Amerika'ya gidelim mi?

Sevgilimin yaptığı realist açıklama ile bir uf puf moduna geçtim. Telefonun pili de tam yerinde bitmişti ki buna hiç üzülmemiştim!

Ben sevgilimin realist açıklamasıyla kendime gelmedim! Realist değilim ki ben. Halbuki haklıydı ama bence  2012'ye daha çoook var. Ben ki, durumları kendimize göre uydurabileceğimize hala inanıyorum:))

Aniden karar verip değişik ülkelere gidebilmek en önemlisi de bunun için 'zaman' sorunu yaşamamak... Hayranlık uyandıran bir yaşam tarzı...

Taktım ben bu aralar bu konuya, yalnızım ya bu yüzdendir belki! Gidesim var ;  hiç görmediğim yerleri görüp zamanı durdurayım istiyorum.
Bloglarda ki güzel ve içten yazıları okudukça içim daha bi kıpır kıpır ediyor:) Biliyorum bi aralık bulacakmışım gibi doğuyor içime:))

7 yorum:

hülya dedi ki...

öyle bi çılğınlık(çılğınlık diyorum çünkü ben hayatta yapamam bu hayat telaşının içinde)yaparsan haber ver blogtan...

bende bazen neden olmasın diyorum

''NEDEN OLMASIN?'' sonrada otur oturduğun yerde önce yarımlarının tamamla çocuğunu büyüt sonrada git gideceğin yere

yok yok bana artık hayaller bile uzak....

hülya dedi ki...

seni mimledim gelip alırsan sevinirim:)

çakıltaş dedi ki...

ratatoule; amacıma ulaşırsam yazarım mutlaka;))
mim için teşekkürler, ilk fırsatta yazacağım...

resimli günlük dedi ki...

Çakıltaşım,fırsatını bulduğunda hiç kaçırma,topla valizi,çık git eşinle uzaklara.2012 uzak diyorsun.Olsun ne farkeder?Bir bakmışsın göz açıp kapayana kadar 2012 gelmiş geçiyor bile.Hatta ileri tarih daha iyi bir seçim.Erken rezervasyonun avantajlarından da faydalanıyorsun.Biz öyle yaptık mesela.4 ay önceden rezervasyon yaptırdık.O yüzden hiç yormadı bizi tatilimiz.

çakıltaş dedi ki...

uygun bi aralık bulacağız umarım. Yakın zamanlarda olacağını sanmam ama hayat sürprizlerle dolu! Sizin için sevindim gerçekten çünkü her anne babanın böyle bir başbaşa tatile ihtiyacı var. çok iyi yapmışsınız.

hangi turla gittiğinizi sorsam söyler misin?

resimli günlük dedi ki...

Bu gizli bilgiyi senle paylaşsam mı bilemedim şimdi :P
Tabii söylerim,Jolly turla gittik biz.Daha önce aynı şirketle yurtiçi,yurtdışı bir çok tura katıldık,hiç birinde de bir problem yaşamadık.Gitmeyi planladığı zaman insan,bu tür bilgiler önemli oluyor.Sen iyice arştırırsın zaten düşündüğünüzde eminim :)
özlem

çakıltaş dedi ki...

teşekürler canım! bu gizli bilgiyi saklayacağıma şüphen olmasın:))