Cumartesi, Haziran 26, 2010

ÜÇÜMÜZ...

Sevgilimin gelmesine az kaldı, başbaşa kalabilmek uğruna azıcık geç gelecek ama olsun az kaldı işte, sonra 'üçümüz' olacağız ya (çok seviyorum bu kelimeyi: üçümüzzz!)... Evet başbaşa kalabilmek için oyunlar oynamış olmak da yeteri kadar sinir bozucuydu ama bu başka bir yazının konusu, çekirdeğiz biz de ama inandıramadık galiba birilerine napalım! neyse şimdi bozamam keyfimi...Nasılsa benzer başka birşey sıkar canımı o zaman anlatırım...

şimdi aklımda şu tatlı şarkının dışında 'üçümüz' tıngır mıngır tatil yolunda giderken var ... hiç birşey yapmasak gene güzel geçecek biliyorum...ama diyorum içimden 'hiç geçmese, geçip gitmese' keşke.


şimdi biliyorum ben, o kadar hızlı alışacağız ki birbirimize sanki hiç gitmemiş hiç ayrılmamışız gibi olacak. Gene gideceğini bilmek tinsel durumumu böyle dengesiz kılıyor ama yok yok hiç bozmuyorum keyfimi!

(işteee tv de çıktı şarkım:)) gidersen yanına al benidee benideee... söyle sertabcım ben dinliyorum)

.


İlk tatili için herşeyi hazır Defneciğin, bikinisi, güneş gözlüğü... e tabi ben de evin büyük çocuğu olarak aldım cicilerimi...bugün bikinimi de aldım tam oldu, tatil havasına girdim bile:)) bir de gitmek istediğimiz yeri kesinleştirebilirsek aman ne hoş olur...hatta tam süper olur, yoksa sona kalan dona kalacak gibi!

Defne bu aralar lokum gibi, öpüyorum öpüyorum doymuyorum, bi de pek nazlı numaradan ağlamaları aksırmaları tavan yaptı hayır sanki nazlanmasa ilgilenmeyeceğim:) babası şaşıracak nasıl seveceğini:)

Birkaç gün sonra Karadenizdeyiz tontini ve annaneyle... Benim annaneme gidiyoruz:) şöyle bir köyle bir tanışsın, karadenizle bir tanışsınnn istedim, sevgili gelene kadar mini tatil :) hem orada zaman şıp diye geçecek ve bir bakmışız babamız gelmişşş!!!

.
Sonra Ankara'ya bir cee demeye gideceğiz ve söylemişmiydim umut etmeyi ihmal etmiyorum !:))

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Güzel keyifli bir tatil diliyorum size...
Güle güle gidin...

çakıltaş dedi ki...

teşekkürler pınarcım, iple çekiyorum sevgiliyle yapacağımız tatili...

minimalist dedi ki...

karadeniz gezisi ne güzel; yemyeşil doğa, mis gibi yemekler iyi düünmüşsün...

çakıltaş dedi ki...

minimalistcim; gerçekten her bir şeyi güzel ama yemekleri bir yana karadeniz bir yana:) göbek yemek ve bikini arasında ki uyumsuzluk tavan yapacak !:)

Adsız dedi ki...

Oh defne'yle ve sevgiliyle çok tatlı bir tatiliniz olur ve tatil anılarınız umarım. Ne de olsa karadeniz orası akşamları serin olabilir. Sevgiler.