Perşembe, Temmuz 28, 2011

Sabahın beşinde sadece böyle bir mutluluk için uyanabilirim...

Sabah beşte kapı ziline fırladım yataktan! Kızıma kavuşacak olmasam ben duymazdım bile o zili. Defneyi almaya gitmedim diye bana küsmüş olacağından endişeleniyordum ama kapıyı açar açmaz boynuma atlamak istemesi öyle bi rahatlattı ki içimi tahmin edersiniz.

Can ciğer kuzu sarması gibiydik sabahın beşinde:) öptüm öptüm...  oyuncaklarını da özlemiş nasıl, oyun oynadık, evi gezdik saat kaçmış hiç umursamadan.Tabi o saatte benim algım Defne'nin algısı kadar uyanık değildi ama olsun  tek onu görüp algılamak yetti bana. Kavuştuğu dokunduğu her şeye, gösterdiği marifetlerine aldığı her aferine kikirdedi.

Büyümüş biliyor musunuz? Boy kilodan bahsetmiyorum. Boyu azıcık artmış belki ama 20 gün öncesine göre daha farklıydı.  Bebeklikten iyice çıkmıştı sanki! 20 günde değişir mi bi bebek? Sanırım evet.
Garip bir duygu ama; seviniyorsun bu gelişmeye ama tam tamına değil. Gitgide ona daha da ulaşabildiğimi gördüm, yani o büyüdükçe onu daha da keşfedebileceğimi ... Yepyeni bir boyuta girmek gibi. Garip olan ise geride bıraktığım boyuta yeniden dönemeyeceğimi bilmenin getirdiği his. Tecrübeli anneler beni çoktan anlamıştır eminim.

.

Şimdi evde babasıyla beni bekliyor Defne'm.  Zaten hiç ayrılmıyor  babasının dibinden, içgüdüsel olarak ihtiyaç duyduğu o kadar açıkki tavırlarından... Kitaplar da yazılanlar hep gözlerimin önünde!
Bense onlar evdeyken çalışmakta zorlanıyorum, akşamı iple çekiyorum.

.

Defne'nin gelişmeleri, şirinlikleri ya da fotoğrafları... Hepsini yazıp-ekleyip bu bloğu renklendireceğim. Ne zaman bulurum fırsat bilmem ama sevincimi de paylaşacağım bloğumda:) ergenlik dönemimdeki günlüklerime yaptığım (sadece üzgünken ya da öfkeliyken yazardım;)) muameleyi yapmam buraya.

.

Sevgiler hepinize, mutlulukla!

8 yorum:

resimli günlük dedi ki...

Haydi gözün aydın :)
Dört gözle bekliyorum Defne hanımın blogu renklendireceği yazıları.
özlem

çakıltaş dedi ki...

teşekkürler özlem! ilk fırsatta:)

annesiningülü dedi ki...

ohhh gözün aydın canım :D

çakıltaş dedi ki...

teşekkürler bahar:) nasıl sevindirik olduğumu görmeniz lazım!!!

AslıASLI dedi ki...

Gözünüz aydın, çok sevindim :)

çakıltaş dedi ki...

:) bendeee, teşekkürler Aslı

özlemnitta dedi ki...

Biraz geç gördüm post'unu ama yine de söylemek istedim..Gözün aydınnn:))Hiç ayrılmayın siz:)))

Adsız dedi ki...

Allah ayırmasın sızı.