Salı, Haziran 14, 2011

Kışın kar yüzünden kırmızı burunlu yazın yaramazlıktan:)

 

Hangi ara büyüdü hiç bilmiyorum ama süslenmeye başladı. Mesela şirin mi şirin bi bilezikleri var kuzunun bi de bilezikleri takınca kollar havada yürüyor.Tokalar takınca saçını farklı toplayınca bir edalı oluyor...

oluyor olmasına da çok sürmüyor. Çünkü o annesinin afacanı! kumla oynamak ya da karınca peşine düşmek için harekete geçiyor hemen.

en cici elbiseleri giydiriyorum ama o kadar muzur ki olmuyor:) ya gerçekten olmuyor, şöyle bi hanım hanımcık durmuyor. yok diyorum yakışmadı gene. 
zaten bu cicili bicili fotolardan çok kısa bir süre sonra burnu yara bere içindeydi.  
zaptedeniyorum mağlesef!


 Bi burnu değil ki kırmızı olan... O kürdan bacakları bile sıyrık ya da yara içinde... geçelerde de çenesi yaralanmıştı. Düşe kalka büyüme sözü de tarafımca doğrulanmış oldu böylelikle.

Bu bonibon da hep benim yüzümden! kaç anne der ki küçücük çocuğuna hem de markette 'aa bak bu çok güzeldir' diye . Halbuki bi balonla da mutlu oluyordu, sus işte be kadın. Çocukken pek severdim diye onun da seveceğini düşündüm bir an ama tutamadım çenemi.  Ve sevdi tabi. Unutmadı da mağlesef. şimdi bahçeye her çıktığımızda elimden tutup markete götürüyor beni. Bonibon almadan çıkmıyoruz. Boyalı boyalı ya,  uff... artık arkadaşlarına verelim, karıncaya verelim, bana da bana da, aa yere düştü derken kendimi affetmeye çalışıyorum.


5 yorum:

annesiningülü dedi ki...

ah o burna kıyamam :(

Unknown dedi ki...

Düşe kalka büyüyor çocuklar , sağlıklarına bir şey olmasında yaralar elbette geçer...
Bonibon olayını bende yaptım ,yalnız değilsin arkadaşım..Vicdanın rahat olsun , biz vermesek de veren elbette oluyor.eninde sonunda tadına varıyorlar..az ve öz vermeye çalışıyorum şimdilik ileerde ne olur tahmin edemiyorum ama :)))

özlemnitta dedi ki...

Kıyamam nasılda sıyrılmış burnuşu..
Nazar mı değiyor yoksa.Hani onun nazar boncuğu..Bir de bırak yesin.Çocuk yaşasın çocukluğunu.Sonra zaten kendisi istemeyecek:)))

Sibelbek dedi ki...

ama çok yakışmış o beyaz elbise onaaa :)))

çakıltaş dedi ki...

Bahar; bi de burnunu gösterip nazlanışını görsen:)

içimizdeki karnaval; yalnız olmadğıma sevindim:)

sihirli günce; hiç alışkanlık edemedim şu nazarlık işini, çekmecede öylece bekliyorlar:) takmak lazım ama...

tibetin annesi; teşekkürler canım; ama kendi de farkettiğinde tam süper olacak:)